Wednesday, 30 November 2011

Tak Serius!!! =="

! !..Salam U Guys..! !


Busy x U guys skrg nie???
Kan bagus kalu B.O.B ade super power leh siapkan keje dgn cpt!! huhu.. ^-^



Bg budak2 skola mgkin rileks r ek...
Tp bg yg bekerja, Still study & yg akan SAMBUNG BLAJAR (HEHE, tu B.O.B r uh ^-^")





Spatutnya B.O.B da Busy sgt time2 nie wat preparation...

TAPI B.O.B malas lah...
Ye r da dkt setaun B.O.B duk mah n keje part time jek..
Then bila tiba masa tuk B.O.B pegi belajar B.O.B rase malas se-sgt...
HuHu..plus prasan cuak yg membuak2..membuatkan B.O.B bertambah malas.. = ="




Malasnyer!!!








Cuaknyer!!!!





Ha Ha Ha.... = ="
(*Thanx Mr.Simpson 4 the commercial line*)




So papepon B.O.B kena bertindak dgn segera lah lepas nie ye r kalu ikutkan countdown hari tinggal lagi



Mak oi semput dada B.O.B pikirkan masa ni...haih!!



So B.O.B got to move now..(ye r bnyak keje nak kena prepare..huhu.. ^-^)



Kalu nak tau B.O.B mmg suke wat keje  


Bru bersemangat sket(tp nnti kena mrh!!!) Hu Hu...
Okey lah B.O.B nak out da..see U Guys soon k..! !

And remember "kalau kiter sentiasa ingat akan seseorang itu maka org itu pon akan ingt pada kite"

Monday, 28 November 2011

Kunjungan Keluarga


Salam U Guys! ! !


Arini U Guys smua sihat?? kalau sihat ALHAMDULILLAH...

Kpd U guys yg ado menyambut ari lahir ko arini

SELAMAT HARI LAHIR YO!!!

Nah cake B.O.B belanja..tp wat tatapan je la ek..hehe..








Ape nak hadiah jugak???
Okes lah B.O.B bagi...tp tggu jap B.O.B balut jap..tutup mata dulu..








Cantik tak???terimalah dgn ikhlas yek...hehehe..



Sbonar eh B.O.B tgah tggu kunjungan keluarga B.O.B dr Bangi nie..

Ni lah dia Pak lang B.O.B

Dan ni Mak Lang B.O.B (yg kt tgah pakai spek) <yg len tu nnti B.O.B kenalkan eh>


B.O.B rindu sgt kt diaorg ye lah diaorg kan baru balik dr menunaikan HAJI...

Doakan B.O.B dpt bwak kluarga B.O.B pegi sini jugak eh..



Selain itu B.O.B sebenarnya rindu nak jumpe saudara mara B.O.B yg da lama tak menjenguk B.O.B sekeluarga di sini..
really miss this moment!!!(Ntah biler lah dpt berkumpul lagi mcm nie :'(




Teramatlah sedih lagi apabila B.O.B akan meninggalkan keluarga B.O.B pd bulan hadapan utk B.O.B menymbungkan pelajaran B.O.B...HUHU ^-^
So terbongkarlah sudah rahsia dan hajat sebenar B.O.B ber-BLOG-ing nie..
Mmg tu lah hajat sbnarnya B.O.B buat BLOG ni supaya kluarga, kwn2 dan sesape yg mengenali diri B.O.B ini dpt mengetahui keadaan diri B.O.B di sana nanti..


Akan tetapi yg bagusnya biler smua adek bradik B.O.B tau je yg Pak lang dyeowg nk dtg masing2 cpt2 kmas rumah
Ye r time cuti2 skolah nie masing2 malas nak wat keje rumah..HUHU! ! (termasuk r B.O.B ^-^)

(Thanx to GOOGLE 4 all those picture)***



So U guys B.O.B nak out dululah sbb B.O.B ingt nak pegi tolong ayah B.O.B pegi meniaga..= ="
(Sbnarnya x tolong pon xpe tp disbbkan adek lelaki B.O.B yg heboh suh B.O.B pegi sane sbb dye nak p men BOLa!!! Geram B.O.B di buatnya!!)

Geramnyer!!!arghhhhhhhhhh...



So U Guys ingt "kalau kiter sentiasa ingt akan seseorang itu, maka orang itu akan ingt pd kiter jugak"

Sunday, 27 November 2011

Gaji Gaji Gaji...

Salam MAAL HIJRAH kpd smua muslimin dan muslimat...



Diharap hijrah baru ini memberikan seribu satu kebahagiaan dan keceriaan kepada anda smua..
Anyone yg terasa hati or ade B.O.B terkasar bahasa ke maaf2kan yek!!!


*Gambar sekadar hiasan*





So berbalik kpd TITLE B.O.B nun di atas

Ha! tunggu ape lagi scroll balik ke atas tgok tajuknya..

Tanggal 27 haribulan bg setiap bulan merupakan hari kebiasaannye bg pekerja2 


HUHU!! rindu nak entertain cust.


dapat gaji****,

so B.O.B tadi pergi lah ke tempat keje B.O.B untuk mengutip gaji B.O.B yang tidak seberapa yg ada tu.. 

HAHAHAHA~ ~ ~ ~...


Biler dapat je gaji B.O.B tu dalam bentuk 




SAMPLE*



B.O.B berasa gembira dan bersyukur ke hadrat Ilahi di atas gaji yg B.O.B terima..


~ ~ ~..ALHAMDULILLAH..~ ~ ~


So B.O.B kena lah meng-CLEARENCE-kan Cheque B.O.B itu supaya dapat digunakan sbgai persediaan bagi B.O.B utk menyambungkan pelajaran akan dtg..

Doakan B.O.B berjaya okey U guys!!

*P/S: Sbnarnya tu lah tujuan B.O.B buat BLOG nie tp nanti lah B.O.B trangkan dgn lebih lanjut k...nak share sesuatu..hahah...see U guys soon ok..
& remember "kalau kiter ingt akan seseorang itu, maka orang itu akan ingt pd kiter juga"


Saturday, 26 November 2011

SALAM PERKENALAN


...! ! Hye U guys ! !...

Salam perkenalan smua...



My first POSt in my OWN blog...




HAHAHAHA~ ~ ~ ~....unbelieveable finally B.O.B




with this blog bagai...HA HA = ="



Bagi merasmikan upacara pembukaan BLOG nie...




B.O.B nak bakar mercun nie 



"Harap pihak POLIS tak marah B.O.B bakar mercun ni..hehe"



tutup telinga smua! ! !

"Ibu along nak bakar mercun..Nurhan tatot..!!"


AMARAN!!KPD BUDAK BERUMUR 12 TAUN KE BAWAH ANDA DILARANG UNTUK MENIRU AKSI INI!! INGAT!!




"Cantik ke tidak"??(versi Datin Wan Abe)




HUHUHU maka dengan ini termeterai la sudah pelancaran BLOG B.O.B ini harap korang smua snggup menerima BLOG ini seadanya dan sanggup untuk memberi tunjukan dan galakan kpd B.O.B..




*P/S: Sebenarnya B.O.B ada hajat lain untuk membuat BLOG ini..ingin tahu ape niat B.O.B ???
ha tunggu di POST keluaran yang akan dtg!! HEHEHE = ="



So see U guys so0n after B.O.B manage tiz ugly duckling BLOG ! ! !....
There was an error in this gadget